Uitwisselingsmoment voor trekkers en begeleiders van Buurten met erfgoed-trajecten

  Opstart van een lerend netwerk?

  Nam je eerder al deel aan een train-de-trainer Buurten met erfgoed, of meer nog, was je zelf misschien al initiatiefnemer of trekker van één of meerdere Buurten met erfgoedtrajecten?

  Dan nodigen we je graag uit op ons uitwisselingsmoment voor trekkers en begeleiders van Buurten met erfgoedtrajecten op 11 mei, van 10u tot 12u30, bij FARO.

  Het doel is om aan elkaar te vertellen over de ervaringen of plannen met Buurten met erfgoed. We gaan samen in op zowel trajecten basisonderwijs als op trajecten secundair onderwijs. Want misschien volgde je ooit de train de trainer voor basisonderwijs, maar ben je benieuwd naar de aanpak voor secundair onderwijs? We brengen het zeker aan de orde! Daarnaast nemen we tijd om in te gaan op jullie verhaal, of op vragen en uitdagingen die leven.
  Onder andere Els Otte (provincie Oost-Vlaanderen), Annelies Tollet (erfgoedcel VGC Brussel) en Poli Roumeliotis zullen alvast vertellen over hun samenwerkingen met basis- en secundair onderwijs.

  Zo willen we verder uitwisselen met elkaar over wat goed gaat, en wat misschien nog moeilijk is. Want we zijn er ons van bewust dat ook de coronatijd uitdagingen met zich heeft meegebracht op het vlak van samenwerking met onderwijs. We zijn ervan overtuigd dat we heel wat kunnen delen met, en leren van elkaar!

  Ben je er graag bij op dit uitwisselingsmoment op 11 mei? Het enige wat je hoeft te doen is je komst te bevestigen met een mailtje naar Hildegarde.VanGenechten@faro.be .

  We hopen alleszins dat je er bij zal zijn!

  Hartelijke groeten,
  Daphné, Els, Annelies, Poli en Hildegarde
  namens de stuurgroep Buurten met erfgoed