Uitwisselmoment Buurten met erfgoed

  Je nam eerder al deel aan een train-de-trainer Buurten met erfgoed, of meer nog, je was zelf misschien al initiatiefnemer of trekker van één of meerdere Buurten met erfgoedtrajecten?

  Dan nodigen we je graag uit op ons uitwisselingsmoment voor trekkers en begeleiders van Buurten met erfgoedtrajecten op 14 maart 2024, van 13u30 tot 16u bij Histories te Brussel.  

  Het doel is om aan elkaar te vertellen over de ervaringen of plannen met Buurten met erfgoed. We gaan samen in op zowel trajecten basisonderwijs als op trajecten secundair onderwijs. Want misschien volgde je ooit de train de trainer voor basisonderwijs, maar ben je benieuwd naar de aanpak voor secundair onderwijs? We brengen het zeker aan de orde! Daarnaast nemen we tijd om in te gaan op jullie verhaal, of op vragen en uitdagingen die leven.
  Zo willen we verder uitwisselen met elkaar over wat goed gaat, en wat misschien nog moeilijk is. We zijn ervan overtuigd dat we heel wat kunnen delen met, en leren van elkaar!

  Waar en wanneer?

  Donderdag 14 maart 2024 - van 13.30 tot 16.00 uur - Locatie Histories, bij Toerisme Vlaanderen, Grasmarkt 61, 1000 Brussel

  Inschrijven

  Deelnemen is gratis, maar graag inschrijven via een mailtje aan hildegarde.vangenechten@faro.be 

  Graag meer informatie?

  Stel gerust je vraag aan hildegarde.vangenechten@faro.be of daphne.maes@histories.be